Vind glaswerk inspiratie bij deze glashandel in Antwerpen

Bent u op zoek naar glaswerk inspiratie voor uw bouwproject? Dan zijn de diensten die we bij Glas-service te bieden hebben interessant. Op deze pagina lichten we enkele interessante glaswerk-toepassingen uit.

Wij zijn glashandel Glas-service, glasmakers in Antwerpen gespecialiseerd in glas op maat en moeilijk verkrijgbare soorten glas. We bieden een breed scala aan glasproducten voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een unieke glazen deur voor uw woning, een gepersonaliseerde glazen wand voor uw kantoor of speciale soorten glas voor uw industriële toepassingen, wij hebben het in ons assortiment.

Het inspirerend glaswerk dat Glas-service te bieden heeft

Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het ontwerpen van uw glasproject, en werken nauw samen met u om uw specifieke eisen te begrijpen. Wij produceren glasproducten van de hoogste kwaliteit in onze eigen glaswinkel en glasatelier in Antwerpen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen.

Onze glasopties omvatten gehard glas, gelaagd glas, gebogen glas, geprint glas, enkel glas en dubbel glas, en vele andere soorten glas die specifiek zijn voor uw project. We hebben een grote voorraad moeilijk verkrijgbare glassoorten, zoals bulletproof glas, thermisch gehard glas en geïsoleerd glas.

We zorgen voor het allerbeste glas op maat, spiegels op maat, draadglas, inlijstingen, fotokaders en nog veel meer. Onze diensten omvatten onder andere ook glasreparatie en glasvervanging, voor als uw bestaande glas beschadigd is. Wij bieden snelle en efficiënte service, en garanderen tevredenheid van onze klanten.

 

Glaswerk inspiratie: de verschillende toepassingen

 • Glazen deuren: Glazen deuren zijn een populaire keuze voor interieurontwerp omdat ze een open en ruimtelijk gevoel creëren en natuurlijk licht doorlaten. Ze zijn ook een praktische oplossing voor kleinere ruimtes omdat ze geen ruimte in beslag nemen.
 • Glazen wanden: Glazen wanden kunnen worden gebruikt om openbare ruimtes van elkaar te scheiden zonder het licht te blokkeren. Ze kunnen ook worden gebruikt om een privé-ruimte af te schermen zonder het gevoel van isolatie te creëren.
 • Glazen tafels: Glazen tafels zijn een moderne en elegante toevoeging aan elk interieur, ze zorgen voor een minimalistisch gevoel en geven de ruimte een luchtiger gevoel.
 • Glazen planken: Glazen planken zijn een praktische oplossing voor een modern interieur. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en creëren geen verstoring in de esthetiek van de ruimte.
 • Glazen trap: Een glazen trap kan een unieke toevoeging zijn aan een interieur. Het kan een gevoel van transparantie geven en het geheel een gevoel van ruimte en licht geven.
 • Glazen douchecabine: Glazen douchecabines kunnen een moderne en luxueuze toevoeging zijn aan een badkamer. Ze laten meer licht door en creëren een ruimtelijkere ervaring.
 • Glazen kastdeuren: Glazen kastdeuren zijn een handige oplossing voor een kleinere ruimte omdat ze de ruimte groter laten lijken.Ze zorgen dat de kasten geen ruimte in beslag nemen maar toch toegankelijk zijn.
 • Glazen werkbladen: Glazen werkbladen zijn een modern en praktisch alternatief voor traditionele keukenwerkbladen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en laten de ruimte groter lijken.
 • Glazen wanddecoratie: Glazen wanddecoratie, zoals gelaagd glas, geprint glas of geëtst glas, kan een unieke en interessante toevoeging zijn aan een interieur.
 • Glazen balustrade: Glazen balustrades zijn een moderne en veilige oplossing voor trappen en balkon. Ze geven een gevoel van transparantie en zorgen voor een open zicht.

Glaswerk inspiratie: de verschillende soorten glas

 • Gehard glas: Gehard glas is glas dat onder hoge druk en hitte wordt behandeld om de sterkte en duurzaamheid te verhogen. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals veiligheidsdeuren en -ramen.
 • Gelaagd glas: Gelaagd glas is glas dat uit meerdere lagen glas bestaat, met een tussenlaag van folie of plastic. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals veiligheidsglas en geluidsisolatie.
 • Gebogen glas: Gebogen glas is glas dat is gebogen in een specifieke vorm, zoals een boog of een cilinder. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals ronde tafels en ronde wanden.
 • Geprint glas: Geprint glas is glas waarop een afbeelding of tekst is geprint. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals glazen deuren met bedrijfslogo en wanddecoratie.
 • Geëtst glas: Geëtst glas is glas waarop een patroon of tekst is geëtst, meestal met behulp van een laser. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals glazen douchedeuren en privacyschermen.
 • Gecoat glas: Gecoat glas is glas dat een dunne coating van metaal of kunststof heeft, zoals zilver of blauw. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals zonwerend glas en zelfreinigend glas.
 • Gepatineerd glas: Gepatineerd glas is glas waarop een patina-achtige coating is aangebracht, waardoor het oud of antiek uitziet. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals historische renovatie en antiek-geïnspireerde interieurs.
 • Gecertificeerd glas: Gecertificeerd glas is glas dat is getest en gecertificeerd voor specifieke toepassingen, zoals brandveiligheid en geluidsisolatie.
 • Thermisch gehard glas: Dit soort glas ondergaat een proces waarbij het snel afgekoeld, hierdoor wordt het glas zeer sterk en geschikt voor toepassingen waar veel stootvastheid nodig is.
 • Laminaat glas: Laminaat glas ook wel veiligheidsglas genoemd, is glas dat is samengesteld uit twee of meer lagen glas die samen worden gehouden door een tussenlaag van folie of plastic. In geval van breuk, blijft de folie of plastic de stukken glas bij elkaar houden, waardoor de kans op verwondingen aanzienlijk afneemt in vergelijking met gewoon glas. Laminaat glas wordt vaak gebruikt in toepassingen waar een hoog veiligheidsniveau vereist is, zoals veiligheidsdeuren, ramen in gebouwen waar veel mensen komen, en in auto’s en vliegtuigen. Het kan ook worden gebruikt voor geluidsisolatie, brandveiligheid en zonwerendheid.

Als u nog op zoek bent naar meer glaswerk inspiratie, kan u ons uiteraard contacteren.

Wij staan voor u klaar

Neem gerust contact met ons op of spring binnen in onze glaswinkel in Antwerpen voor meer informatie en inspiratie over ons glaswerk. Wij staan altijd klaar om u te helpen uw glasproject te realiseren.

Vragen? Stel ze!
Schijnpoortweg 17-21 2060 Antwerpen 03 236 46 69 info@glas-service.be | Privacy Policy | Cookiebeleid