Glas op maat

Glas-Service is hét adres voor alle soorten glasbewerking. Door onze jarenlange ervaring in alle soorten glasbewerking is Glas-service één van de referenties in alle glas op maat in de regio Antwerpen.

Winkel en atelier op één plaats

Alle glasbewerkingen gebeuren in onze eigen winkel en atelier. We kunnen immers glas op maat snijden, slijpen, uitsparen, ronde uitsnijdingen voor ventilatie en ventilator. Kom langs voor het herstellen en vervangen van gebroken glas in onze werkplaats.

Dit atelier is samen met onze bijzonder ruime voorraad aan materialen zoals glasplaten en spiegels onze troef om u snel en accuraat een oplossing te vinden. Wij staan klaar om u verder te helpen met de meest gepaste gereedschappen en een uitgebreide know how.

Vakwerk en advies voor alle glas op maat!

Echt vakmanschap

Zoveel jaren ervaring in alle mogelijke glasbewerkingen.

Welke methode of bewerking we ook gebruiken, met wel soort glaswerk we u ook verder helpen, alles gaat om het resultaat. We leveren u een glasproduct op maat van kwaliteit.

Meer informatie of advies nodig over de bewerkingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of spring binnen in onze winkel.

Glas-service Glas op maat - glaswerk inspiratie
header11
Glas-service Glas op maat - glaswerk inspiratie
Glas-service Glas op maat

Glasbewerkingen

  • gaten boren in glas
  • slijpen
  • versnijden
  • uitsnijden
  • glas harden

We helpen u er graag mee verder!

Kan ik een gat laten boren in glas?

Ja, dat is mogelijk. Er kan geboord worden in de meeste glassoorten. Het glas mag niet gehard zijn en er moet een minimum afstand zijn tot de rand of de hoek van de glasplaat

Gezuurd glas of gezandstraald glas?

Gezuurd glas krijgt zijn matheid door het te behandelen met een zuur. Het is iets duurder dan zandstralen, maar is wel gemakkelijker te onderhouden.

Gezandstraald glas is groffer van structuur en daardoor minder aangenaam om te onderhouden. Dit kan verholpen worden door een laagje vernis eventueel. Al moet dit ook af en toe bijgewerkt worden.

Ik heb een oude ruit in speciaal glas. Waar vind ik hetzelfde soort zodat het niet opvalt dat de ruit nieuw is?

Wij hebben een grote voorraad aan verschillende glassoorten. Omdat onze zaak reeds lang bestaat hebben wij zowel oude als nieuwe soorten glas. Voor veel vragen naar speciale soorten glas kunnen wij snel helpen. Maar wij hebben niet alles in huis natuurlijk. Dan gaan we samen met u op zoek naar een glassoort die het best aanleunt bij uw oude ruit.

Schijnpoortweg 17-21 2060 Antwerpen 03 236 46 69 info@glas-service.be | Privacy Policy | Cookiebeleid