Inlijstingen

Het inlijsten van familiefoto’s of prenten en etsen. Schilderij, herinneringen of kunstwerken van een mooie lijst voorzien? Glas-service is dé lijstenmakerij in Antwerpen met jaren ervaring.

Ben je op zoek naar houten schilderijlijsten op maat of standaard maat lijsten, kom eens langs in onze winkel / atelier en we maken u de gepaste kader!

In ons assortiment lijsten vind je een enorme keuze. Met kennis van zaken helpen we u om de beste lijst te kiezen voor jouw herinnering of kunstwerk. Daarbij zijn kwaliteit, een correcte prijs en een mooi resultaat onze leidraad. Om je kunstwerk optimaal te bewaren en beschermen gebruiken we niet-reflecterend of ontspiegeld glas, museum- of helder glas.

Niet alleen uw foto’s, schilderijen en tekeningen worden met zorg ingekaderd. Wil je minder evidente zaken inlijsten zoals munten, postzegels of een kledingstuk dan helpen we je graag verder met een omlijsting.

Kom eens langs om alle mogelijkheden voor inlijstingen te bespreken!

Een vriendelijk onthaal en een goede service liggen aan de basis van ons meer dan vijftigjarig bestaan.

photos-889168
IMG_4766-landscape
Glas-service Paspartouts
Glas-service Kaders op maat - glaswerk inspiratie

Lijstenmakerij

In onze lijstenmakerij vindt u een uitgebreid aanbod van types lijsten. Van klassiek tot modern. Voor ieder is een lijst naar smaak. We doen alle inlijstingen volledig zoals u dat wilt, op maat van het kunstwerk en uw wensen.

Passe-partout

Wij verzorgen uw inlijstingen met of zonder passe-partout. Een passe-partout kan een extra uitstraling geven aan uw kunstwerk.

Er komt heel wat kijken bij inlijstingen. Er zijn een pak verschillende mogelijkheden qua stijl, kleur, formaten en materiaalsoorten. Mogelijk waar we met u graag doorlopen en in adviseren om tot een goede resultaat te komen.

Breng je in te kaderen materiaal best mee, zo kunnen we je het beste adviseren.

Hoe hang ik een kader op?

Er bestaan verschillende soorten ophangsystemen voor kaders. De meest eenvoudige manier is met een nagel. Wij voorzien elke kader met de nodige elementen zodat hij eenvoudig en veilig kan opgehangen worden.

Wil je graag een ander ophangsysteem, dan bespreken we dat graag met jou.

Hoe hoog hang ik een kader?

Dat hangt af van de ruimte waarin u de kader wil hangen. Ideaal is de bovenste helft van de kader op ooghoogte. In een zithoek mag de kader iets lager hangen zodat u al zitten het werk goed kan zien. Hangt u het werk boven een meubel dan hoef je deze regel niet in acht te nemen. Hang het wel minsten een halve meter boven het meubel.

Hoe kan ik de weerkaatsing verminderen

Gewoon glas weerkaatst licht. Met ontspiegeld glas kan u de spiegeling bijna volledig weghalen, daardoor worden de details scherpen. Ontspiegeld glas heeft nog steeds een optimale doorzichtigheid en de kleuren blijven intact.

Schijnpoortweg 17-21 2060 Antwerpen 03 236 46 69 info@glas-service.be | Privacy Policy | Cookiebeleid